Bel: 085-8885274!
Steigerhouten meubels
Schakel Handelsonderneming R&J in voor het maken van prachtig houten meubilair, helemaal volgens uw wensen. Perfect voor alle interieurstijlen!

Steigerhouten meubels op maat voor u gemaakt

Wilt u meubels op maat laten maken? Kom dan langs bij Handelsonderneming R&J en kies voor onze steigerhouten meubels uit Emmen. Wij zijn gespecialiseerd in allerhande ijzer- en houtwerkzaamheden, alsook in het maken van allerhande steigerhouten meubilair. Van een steigerhouten eettafel tot volledige steigerhouten tuinsets. U kunt zelfs zelf materiaal aanleveren voor extra voordeel!

Uit goed hout gesneden

De laatste jaren zijn steigerhouten meubels steeds populairder geworden. Vandaar dat u ze in steeds meer woningen, winkels en bedrijven terug zult zien. Logisch, want meubels van steigerhout zijn zeer veelzijdig en passen door hun natuurlijke uiterlijk in veel verschillende interieurstijlen. Bovendien zijn ze gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Er zijn allerhande mogelijkheden voor deze meubels, bijvoorbeeld:

  • Steigerhouten tafels
  • Steigerhouten kast
  • Steigerhouten stoelen
  • Steigerhouten bed
  • Steigerhouten tuinmeubelen

Al het hout is geen gewoon timmerhout, maar gegarandeerd zeer hoogwaardig hout. Hierdoor zult u lang plezier hebben van het kwalitatief uitstekend meubilair dat u door ons laat maken.

Eigen steigerhout, extra voordeel

Bovendien kunt u bij ons zelfs profiteren van nóg voordeligere producten. Heeft u eigen steigerhout dat u aan kunt leveren? Dan kunnen wij dat gebruiken om uw steigerhouten meubels mee te maken. Op die manier bespaart u net dat beetje extra geld en haalt u toch een hoogwaardig, ambachtelijk meubelstuk in huis. Daarbij denken wij graag met u mee en voorzien wij u indien nodig van deskundige adviezen. Weet u bijvoorbeeld niet precies welke afmetingen voor u de beste optie zijn of welk hout het beste bij uw wensen past? Wij helpen u met alle genoegen.

Heeft u interesse om bij Handelsonderneming R&J in Emmen uw steigerhouten meubelen op maat te laten maken? Of wilt u eerst meer informatie over wat wij voor u kunnen doen? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via tel. 085-8885274 of het online contactformulier. U wordt zo spoedig mogelijk te woord gestaan.