Bel: 085-8885274!
Oud ijzer ophalen
Laat uw oud ijzer en andere oude metalen waar u vanaf wilt eenvoudig ophalen door Handelsonderneming R&J. Wij komen met alle plezier bij u langs.

Handelsonderneming R&J komt graag uw oud ijzer ophalen

Oude metalen zoals dat in apparatuur als wasmachines en vaatwassers, neemt veel overbodige plaats in. Blijf niet met oude metalen zitten en laat uw oud ijzer ophalen in Emmen door Handelsonderneming R&J. Wij komen bij u langs om uw oud ijzer en ander oud metaal tegen redelijke tarieven in te kopen. Zo bent u snel en gemakkelijk van uw overtollige metaalvuil af.

Oud ijzer verkopen?

Voor de inkoop en verwerking van oud metaal bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. U kunt erop vertrouwen dat uw oud ijzer ophalen op de goede manier gebeurt, zonder dat u hier veel tijd en/of geld aan kwijt bent. Met onze uitstekende service en redelijke prijzen staan wij in de gehele omgeving rondom Emmen klaar om het ophalen van oud ijzer en/of apparatuur uit handen te nemen. Of u nu particulier of een bedrijf bent – wij komen graag bij u langs. Zo bespaart u uzelf een hoop moeite!

Inkoop en verwerking

Bovendien zullen wij niet alleen het oud metaal ophalen, maar eveneens de recycling voor onze rekening nemen. Nadat u uw ijzer aan ons heeft meegegeven, zullen wij dit vervolgens op ons eigen terrein zorgvuldig uitzoeken, sorteren en op de juiste wijze vernietigen. Op die manier kan er in de toekomst wederom hoogwaardig ijzer- en metaalwerk van vervaardigd worden. Er wordt uitermate zorgvuldig omgegaan met de oude metalen die u aan ons toevertrouwt. Met andere woorden: ijzer laten ophalen was nog nooit zo aantrekkelijk als bij Handelsonderneming R&J.

Wilt u graag dat wij bij u langskomen en uw oud ijzer ophalen? Of heeft u wellicht nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op! Dit kan door te bellen naar 085-8885274 of door een bericht te sturen middels het online formulier. Wij staan u graag te woord voor alle informatie die u nodig heeft.