Bel: 085-8885274!
Haardhout
Bestel snel, eenvoudig, veilig, verantwoord en voordelig brandhout voor in uw open haard bij Handelsonderneming R&J. Hoge kwaliteit, lage prijzen!

Goedkoop haardhout kopen in Emmen en omgeving

Een sfeervollere en vaak milieuvriendelijkere optie dan een centrale verwarming is een open haard. Hiervoor heeft u echter natuurlijk wel openhaardhout nodig. Zelf kappen is in de meeste gevallen geen optie, maar in de winkel haardhout kopen is vaak weer prijzig. Kies er daarom voor om uw haardhout in Emmen te laten verzorgen door Handelsonderneming R&J. Wij hebben brandhout te koop van uitstekende kwaliteit tegen voordelige prijzen.

Verantwoord haardhout bestellen

Hoe komen wij aan ons hout? Het haardhout dat u bij ons aanschaft, kopen wij op verantwoorde wijze bij Staatsbosbeheer. Zowel Staatsbosbeheer als Handelsonderneming R&J vinden het belangrijk dat hout stoken altijd op veilige, verstandige en milieuvriendelijke wijze gebeurt. Op deze manier wordt de uitstoot van rook en roet, alsmede van schadelijke stoffen als CO₂, flink beperkt. Door gebruik te maken van ons brandhout bent u dus milieubewust bezig.

Altijd goedkoop haardhout

Wij bij Handelsonderneming R&J in Emmen zijn ook nog eens de goedkoopste op het gebied van brandhout kopen. Niet alleen kopen wij het hout dat wij verkopen op zeer voordelige manier in bulk in (o.a. tijdens de februari Houtmaand van Staatsbosbeheer); ook zagen en kloven wij zelf het hout dat wij hebben ingekocht. Dit alles is gunstig voor de uiteindelijke algehele kosten, en op die manier altijd extra voordelig voor u. Vanzelfsprekend is ons brandhout qua uiterlijk van uitstekende kwaliteit en brandt het uitstekend.

Voorzie uw woning van een sfeervol en milieuvriendelijk vuurtje met het haardhout van Handelsonderneming R&J. U hoeft hiervoor niet eens de deur uit: plaats uw bestelling bij ons, en wij komen het hout gewoon bij u brengen. Heeft u wel interesse in verantwoord en toch goedkoop brandhout? U kunt ons voor een bestelling en voor vragen bereiken via tel. 085-8885274 of het contactformulier. Wij horen graag van u!