Bel: 085-8885274!
Gevelrenovatie
Bescherm uw woning goed door uw gevel met regelmaat te laten impregneren, onderhouden en reinigen door R&J. Een professionele, voordelige oplossing.

Gevelrenovatie door Handelsonderneming R&J

Het maakt ons niet uit in wat voor staat uw gevel zich bevindt of wat voor diensten u precies wilt ontvangen: voor al uw gevelrenovatie in Emmen en omgeving staat Handelsonderneming R&J voor u klaar. Of het nu gaat om nieuwbouw welke moet worden voorzien van gevelimpregnatie, oude gebouwen waarbij renovatie van de gevel nodig is, of een gevel reinigen: wij doen het allemaal.

De noodzaak van gevelonderhoud

Muren en gevels beschermen uw woning of bedrijfspand van buitenaf tegen diverse nadelige factoren. Denk bijvoorbeeld aan vocht, regen en andere neerslag. Zonder het nodige gevelonderhoud kan de buitenkant op den duur minder bestand zijn tegen dit soort invloeden van buitenaf. Dat betekent dat de gevel mettertijd in kwaliteit kan afnemen, wat weer gevolgen heeft voor de conditie, levensduur en waarde van uw huis of kantoor in het algemeen.

Juist daarom is het dus van groot belang dat u uw gevel goed laat onderhouden. Hiervoor biedt de gevelrenovatie van Handelsonderneming R&J een goede en bovendien voordelige uitkomst. Wij kunnen voor u schoonmaken, onderhouden en zelfs impregneren.

Bescherm uw gevel met impregnatie

Een van de populairste en meest effectieve manieren van de gevel onderhouden, is uw gevel impregneren. Impregnatie is een techniek waarbij een gevel of muur beschermd wordt tegen neerslag en andere vormen van vocht, bijvoorbeeld condens. Vocht kan, zoals gezegd, leiden tot beschadiging van uw gevel in de vorm van schimmelvorming of andere aanslag zoals mos of algen. Door middel van impregnatie of andere beschermende technieken, bent u ervan verzekerd dat uw gevel goed beschermd is en uw huis langer meegaat.

Uw gevel renoveren, reinigen of impregneren? Of heeft u nog vragen over onze diensten op het gebied van gevelimpregnatie, gevelreiniging en gevelonderhoud? Bel geheel vrijblijvend naar 085-8885274 of stuur ons een bericht via het online contactformulier. Handelsonderneming R&J uit Emmen helpt u zo snel mogelijk verder.